Інтригуючий півфінал інтелектуальної міжфакультетської гри «Ерудит»

Інтригуючий півфінал інтелектуальної міжфакультетської гри «Ерудит»

Ігри бувають не лише голодними, а й інтелектуальними. ДНУ провів інтригуючий півфінал інтелектуальної міжфакультетської гри «Ерудит». І якщо за інші факультети грали 2,3,4 курси, то ФСЗМК вирішив в бій пустити свіжу кров. Наш факультет представляли першокурсників. І за них не було соромно. Всі мали можливість показати свої знання та позмагатися за статус супер інтелектуалів.

Нашими супротивниками стали історичний та біологічний факультети. Однозначно була шалена боротьба! Пильне журі спостерігало, щоб все було чесно та справедливо. Ніяка похибка не пройшла, через їх контроль.  

Змагання відбувалося в Палаці студентів ДНУ. Його стародавній інтер'єр, високі колони, червона доріжка, створили дивовижну атмосферу. На додаток, перед початком грала приємна музика.

Сьогоднішній "Ерудит" створив студентам прекрасну нагоду перевірити свої знання, повеселитися, заспівати культові українські хіти та стати ближче один до одного.

ФСЗМК зайняв почесне 2 місце!

Всі команди отримали цікавий приз від журі. А історики погнали у фінал. Тож, не бійтеся спробувати щось нове. Приймайте можливості, які Вам дають, та проводьте час із задоволенням!